ДГ 154 "Сбъдната мечта"
Детска градина в град София, кв. Слатина

Oбявеното от Народното събрание извънредно положение

Уважаеми Колеги,

Както знаете, съгласно Заповедта на министъра на здравеопазването, издадена във връзка с усложняващата се епидемична обстановка от разпространението на COVID-19 у нас и обявеното от Народното събрание извънредно положение, се преустановиха се учебните занятия в училищата и посещенията на децата в детските ясли и детските градини, като се предвижда въвеждане на „дистанционна форма на обучение“.

Издателство „Изкуства“, което винаги се е гордеело със своята иновативност, следвайки препоръките на министър Вълчев „отключи“ електронните си ресурси от 1. група на детската градина до 10. клас в училище, давайки свободен достъп до всички електронни уроци и електронно съдържание.

Ресурсите за предучилищно образование са на адрес: https://izkustva.bg/dgbooks.php

Е-учебник, електронни ресурси, интерактивни упражнения, методически указания към учебниците и учебните комплекти за 1.-10. клас можете да използвате на електронен адрес: https://izkustva.bg/

Ние от „Изкуства“ вярваме, че по този начин ще може максимално лесно да се реализира обучението в електронна среда за децата на България и те успешно да осъществяват своята самоподготовка и затвърждаването на учебния материал.

 

С уважение:

Издателство „Изкуства“